10-DNIOWA GŁODÓWKA LECZNICZA ORAZ WARSZTAT JOGI Z KUCHNIĄ WEDYJSKĄ NAD MORZEM.

  • 27 września-6 października

Agata Biernat wraz z Zespołem zaprasza.



GŁODÓWKA LECZNICZA - 27.09-06.10.2013


10-cio dniowy warsztat głodówki leczniczej, oczyszczający i detoksykujący
organizm, połączony z warsztatem rozwoju osobistego i aktywnym wypoczynkiem w
nadmorskich Dąbkach – Centrum Zdrowia i Rekreacji Geovita.




W czasie warsztatu poznasz nowe techniki pracy z ciałem, z emocjami,
dostaniesz konkretne wskazówki i praktyczne narzędzia, dzięki którym zaczniesz
prowadzić bardziej świadome, zrelaksowane, zdrowe i szczęśliwe życie.



W programie warsztatu odbywają się zajęcia grupowe wg
ramowego programu w skład których wchodzą:

 profesjonalne sesje jogi przystosowane dla wszystkich uczestników,

 zajęcia gimnastyki w wodzie w formie prozdrowotnej lub aqua aerobicu,

 zajęcia nordic walking w terenie, w lesie i na plaży z instruktażem prawidłowej
techniki chodu z kijkami,

 klasyczne treningi relaksacyjne oraz relaksacje połączone z wizualizacjami,

 relaksacje z minerałami ( kamienie półszlachetne, kryształy ),

 relaksacje z dźwiękiem,

 treningi oddechowe połączone z technikami uwalniania napięć i stresów.



Dodatkowo w programie każda osoba przebywa pod opieką terapeutów i odbywa
konsultacje i zabiegi energoterapeutyczne.



Wzbogacając procesy restytucyjne organizmu codziennie mamy
do dyspozycji masaż wodny w postaci jacuzzi, basen z masażami wirowymi,
natryskami płaszczowymi i gejzerami wodnymi, odbywamy masaż całego ciała na
materacu wibracyjnym, 20 minutowy masaż bodźcowy pleców na Implikatorze
Kuźniecowa i na spróbowanie mamy 1 zabieg biczy szkockich.



Całość aktywnego dnia wieńczą wieczorne wykłady na tematy związane z
oczyszczaniem organizmu, prawidłowym odżywianiem, oraz rozwojem duchowym.


Zapisy i informacje u Organizatora:



Bionyks Agata Biernat ul. Jedności 4 w Koszalinie

tel. 602373013, 

e-mail: bionyks@wp.pl




JOGA I KUCHNIA HINDUSKA - 27.09-06.10.2013



Jesienne oczyszczanie – 10 dniowy turnus w nadmorskich Dąbkach -
Centrum Zdrowia i Rekreacji Geovita.






10 dni wypoczynku w ruchu z lekkimi posiłkami - program z
żywieniem wegetariańskim – bez nabiału.

Istotą programu będzie oczyszczenie i odkwaszenie organizmu, nauka
przygotowywania wegetariańskich potraw kuchni wedyjskiej w połączeniu z
aktywnym wypoczynkiem.



W programie ruchowym dla każdego uczestnika codziennie: 



 sesje jogi dostosowane do różnych poziomów praktyki
uczestników,

 gimnastyka w wodzie,

 nordic walking w terenie leśnym i na plaży z nauką prawidłowej techniki chodu
z kijkami,

 klasyczne treningi relaksacyjne, koncentrujące, wizualizacji, praca z
minerałami, uwalniające od napięć, negatywnych emocji i stresów.

 a także do dyspozycji:

 jaccuzi oraz basen z prądami wodnymi, hydromasażami, gejzerami i natryskami
płaszczowymi,

 sauna z wypoczywalnią,

 mini siłownia,

 masaż pleców na Implikatorze Kuzniecowa,

 masaż całego ciała na materacu wibracyjnym

 dla wszystkich dodatkowo 1 zabieg biczy szkockich.

Wieczory wieńczyć będą ciekawe pogadanki i wykłady na temat zdrowego żywienia,
kuchni wedyjskiej, duchowego podejścia do jedzenia, higieny żywienia, oraz
rozwoju duchowego.




Zajęcia i zabiegi poprowadzą:



Agata Biernat –specjalista odnowy biologicznej i rehabilitacji, dyplomowany
terapeuta wielu technik pracy z ciałem,  doświadczony i pełen charyzmy nauczyciel jogi,
bioenergoterapeuta, twórca wielu autorskich szkoleń oraz warsztatów z zakresu nurtu
prozdrowotnego i rozwoju duchowego.


Sergiej Evrokatov - lekarz, naturoterapeuta, doświadczony energoterapeuta, wieloletni praktyk w prowadzeniu głodówek leczniczych.


Włodek Smułka – pasjonat i praktyk gotowania, od 25 lat
wegetarianin odżywiający się zgodnie z tradycją wedyjską. Swoją przygodę z
kuchnią zaczął wiele lat temu w indyjskich aszramach, potem rozwijał gotując
niekomercyjnie dla głodnych i potrzebujących. Od 15 lat gotuje dla środowiska
hatha Jogi w Polsce. Podzieli się swoim doświadczeniem i wiedzą ucząc gotowania
wg kuchni wedyjskiej oraz przybliży możliwości połączenia kuchni indyjskiej i
polskiej.



Koszt uczestnictwa w obu warsztatach wynosi 1699 zł/osob .



Zapisy i informacje u Organizatora:



Bionyks Agata Biernat ul. Jedności 4 w Koszalinie

tel. 602373013, 

e-mail: bionyks@wp.pl



 


Opublikuj na:

data wydruku: wtorek, 22 października 2019 roku 00:18:26
adres dokumentu: http://www.joga-joga.pl//index.php?LANG=pl&page_ID=158&event_ID=2428