Ze słońcem na talerzu-wege kulinaria

W czwartek 6 czerwca 2013, zaraz po pracy, zabiorę chętnych w podróż po kuszącym i bosko smacznym świecie roślin.

Kuchnia lekka, przyjemna, wpierająca ciało i ducha.

Przygotujemy wspólnie zupę z białych warzyw z kokosowąnutą, pęczak z własnoręcznie zrobionym pesto ze szpinaku i zdrowy, słodki deser nieśmiało ukryty pod kruszonką.

Zaczniemy o 18.00 i spędzimy razem smaczne 3 godziny.

Prowadząca : Maia Sobczak QmamKasze.pl, Joginka, wegetarianka i doradca żywieniowy. Pracuje w oparciu o Tradycyjną MedycynęChińską i Ajurwedę.

Cena warsztatu: 250 pln

Miejsce: SmartStudio, ul. Hoża 51

zapisy: biuro@smart-studio.com.pl


Opublikuj na:

data wydruku: poniedziałek, 3 sierpnia 2020 roku 11:22:19
adres dokumentu: http://www.joga-joga.pl//index.php?LANG=pl&page_ID=158&event_ID=2298