Jesienne warsztaty z jogą i kuchnią roślinną

W listopadowy weekend zapraszamy na łączone warsztaty
kuchni roślinnej oraz jogi. Klimatyczne miejsce – dworek w Nieprześni –
inspiruje do tworzenia rzeczy wyjątkowych. Podczas trzydniowych zajęć
nie zabraknie twórczej pracy przy gotowaniu oraz aktywnego wypoczynku z
jogą prowadzoną na wysokim poziomie. Gwarantujemy weekend spędzony w
gronie ciekawych ludzi, doświadczonych prowadzących i mnóstwo dobrego
jedzenia.
Warsztaty z kuchnią roślinną poprowadzi Alicja
Rokicka – autorka popularnego w Polsce bloga Wegan Nerd ogłoszonego
tytułem Kulinarnego Bloga Roku 2014.
Kuchnia roślinna nie
działa konwencjonalnie. Pełno w niej świeżych produktów i ciekawych
połączeń. Warzywa zamieniają się w pyszne desery, główne dania bywają wymyślne lub proste – zawsze kolorowe i smaczne.
Używamy produktów lokalnych, sezonowych, w sporej części z własnego ogrodu.
Zajęcia jogi prowadzi dyplomowana nauczycielka jogi Iyengara w stopniu Junior Intermediate I – Dorota Wacek.
Poprzez aktywną praktykę asan doładujemy wewnętrzne baterie,
wypoczniemy, zregenerujemy, oczyścimy i wzmocnimy nasz organizm.
Poświęcimy też czas na odprężające i relaksacyjne pozycje jogi, które
wyciszą nasz umysł i ułatwią utrzymanie stanu wewnętrznej równowagi na
dłużej.
Zapraszamy zarówno początkujących jak i średniozaawansowanych w praktyce jogi.
Cena całości zgrupowania wynosi 550 PLN/os. Osoby, które zgłoszą swój udział do 30.09.15 cena obniżona do 500 PLN/os.